You'll never forget your first love..

i'm back.. efter många dagars oberoende av datorn, vilket jag är glad över! har missat mycket, men jag har inte velat vara medveten om något! faktiskt, tyvärr...


 Anledningen att jag mår skit är att jag fortfarande älskar mitt ex, sånt glömmer jag inte allt för snabbt... .men de gjorde tydligen han och hittade en ny tjej, och då inser man vad man förlorat.. det är jobbigt, men man får stå ut med de.. har ifl tre av väärldens bästa killar vid min sida,   Chrille,Calle och Malm, värda att nämna, sånna personer alla behöver, helst jag vid denna tiden <3.. thanks..



 Jag vet inte vad jag ska skriva om, jag kommer väl antagligen lägga ner bloggandet totalt snart som med allt annat. datorn är helt enkelt inte min grej längre, och det är bara positivt enligt min del.. jag har ju ett liv, tro de eller ej !:)

Dead and gone--

Det blir inte mycket skrivit nu för tiden, lagt allt åt sidan faktiskt.. laggt ner Facebook, Bdb och allt... orkar inte med det just nu , livet är inte på topp, så de blir tyst för mig ett tag...

 Riktigt tragiskt, men sant..
 
 Jag älskar dig ! , synd att jag alltid gör fel bara..


 Oh, I've been travelin' on this road to long,
just tryn' to find my way back home..
The old me is dead and gone, dead and gone..

sitter



Jag kommer till baka, när jag är redo för det.

I was wrong from the start..

I need you..

 Jahapp, igår blev det jobb med micha mellan 10 och halv 3, sen drog hon till dk den lilla fanen:*, jobbade själv till typ 20 över 5? , sen tog jag bussen 10 över 6 :), så fick sluta 2h tidigare, så skönt! 
 Väl hemma var jag sjukt hungrig, hade bara ätit en macka med micha på morgonen, och det var grymt stressigt på jobb! men som tur var så grillade mamma&jojje, GOTT! sen kom malm och gjorde mig sällskap;D trevligt som tusan!
 Såg massa film/tv, snackade massa skit med adam&jasse och så ;P..

 Idag så skulle jag jobbat kl 10, men jag tyckte de var dåligt väder, så öppnar 12 istället:), härligt! jobbar till ikväll någon gång! usch, sista dagen, tuur, så sliten jag är på de nu , så de blir ifl uppehåll ca en månadnu , skönt;P hehe ..
 Efter jobb vet jag inte vad som händer, chill antagligen..
jag
 Praktik imorogn, klippa&slinga susanna ! skojsigt, sen hem och städa hela huset :(..

xoxo, mini :*

  

i had a plan on leavin'...

Oj, inte skrivit här på ett bra tag känner jag !

 Anledningen är att jag har jobbat heeela dagarna! usch så jobbigt.MEn tänkte att jag slänger in ett blogginlägg innan bussen går mot jobb :)
I torsdags var väl fia här om jag inte har fel ?
I fredags jobbade jag mellan 10 och 15, sen kom joanna och emmis till mitt jobb :) satt på gröningen ett tag, sen kom Calle och Chrille dit, så vi åkte med dem hem ;D hehe. Jag och joanna åkte hem till mig, där va michi :), gjorde vid oss, drog till Åstorp och festade sen till bh, iiinte skoj, så drog vid ett igen ;D haha .. ajja, blev mat och köra runder lite!
<3

 Lördags jobbade jag mellan 13 och 20, micha hjälpte till :), så nu är jobb fixat till henne också !:D härliiigt, jobba tillsammans i sommar, på gröningen, drömjobb? - ja kanske!

 Så idag , (nu), sitter jag i köket, drog ner min dator hit, ska ta bussen om ca 20 min, börjar 10 :), eller ja jag ska öppna, så nog ganska lugnt ;P . micha ska hjälpa mig fram till tre, men jag ska vara kvar till ca 20 :( usch så lääänge.. 10h, men sen hoppas jag på grillning eller liknande med trevligt folk :) <3!
 Bara imorgon kvar på lovet också då :( och vad ska jag göra då om inte jobba 10h till ! ajja, pengar som pengar! alltid viktigt liksom..

 Inte mycket mer att säga nu , blir nog inte blogginlägg fören imorgon kväll kanske? eller när jag har tid :)..

 Ciao xoxo, 23

hela året har jag väntat på ; Juli,Juni,Augusti, allting verkar lättare dåå..

Goodmorgon bloggen..


 har blivit lite smått beroende av att lägga in här känner jag ?

 Idag har jag ifl bara legat i sängen och degat och sen duschat :).. om en timme går min buss till hbg, första dagen på jobbet på ett år ;D! ska allt bli lite skoj, pengar är alltid kul! helst med ett roligt jobb, ( jobbar på Hbg's glassfabrik :) )..
 Jobbar mellan 13.00 till ca 19.00 eller något :)
Fia&Jag <3min endags-flickvän & jag :).. ( även 5 månader - 1 dag tills vi ska till Egypten:) )
 Sen blir det hem och käka påskmiddag med släkt, familj, pojkvänner och hela skiten... jag har med min "flickvän" Soofia, min flickvän för dagen, tackar inte nej till de direkt :) haha.. mysigt! Efter de vet jag inte vad som händer, kommer väl ett inlägg till ikväll :*

 Vill bara säga till min Joanna <3, att jag finns här för dig alltid! även vad den jävla idioten säger och skriver till dig! du ska inte lyssna på honom, du vet att du har alla oss som står vid din sida, vi älskar dig :) !  bara stäng ute han från din värld, han är inte värd dig över huvudtaget!  I LOVE YOU<3

There's a song that's inside..

 Dagen som gått har jag

 Efter senaste blogginlägg så har jag sett på "A Walk To Remember" inte sett den innan, dåligt av mig! bara varit sjukt beroende av låtarna :) men idag tog jag mig i kragen och såg den! fyyyy faaaaan vad jag grät! så sjukt bra den är, så den som varit lika korkad som jag : SE DEN! herregud <3 så bra den är!
a walk to remember<3
   Efter de åkte jag till Halmstad till min tandläkare, skoj? inte lönt allt, men vi kom fram till att jag ska dra ut en tand :( vill verkligen inte, men för att de ska bli finast resultat så var det bäst :(... aj aj aj, vill inte alls detta alltså, så de ska jag göra inom en månad, tillbaka till halmstad den 13 maj. usch !

 Nu ska jag klippa Max :) han och Padde kommer snart hit, sen ska jag kanske glo " Full Frys " med ollie ;D haha ! skojsigt !


 
dessa blommorna fick jag även av min mamma idag :) liten påskpresent eller vad man säger :) så söt, jasse&jojje fick också, men mina var störst(A) mohaha!..
blommor

 Xoxo, 23

Just trying to find my way back home, the old me is dead and gone.

I've been travelin on this road too long..


 Tjoho, idag så har jag putsat klart fönsterna! duktig som man är! blev inte klippa gräset dock, regnat imorse? inte bra.
 Idag så blir det of to Halmstad! ska till min tågstation och byta tågräls, inte allt för skoj..

 Jag och joanna har även bestämt oss för att bli duktiga :) göra schema och så ;).. <3

Ikväll vet jag inte vad som händer, träffar antagligen massa folk :) alltid lika trevligt..

I turn my head to the east I dont see nobody by my side
I turn my head to the west still nobody in sight
So I turn my head to the north,
swallow that pill that they call pride
The old me is dead and gone,
but that new me will be alright

xoxo, 23
ute och går,

where you are, is where i wanna be <3

 
Tjohodilo!

Nu har jag varit på kalas i Ekeby, usch jag gillar inte kalas, men gott med tacos :)

Sen åkte jag hem, och tog bussen direkt till hbg och mötte upp min vackra joannis :)
Vi stack och fikade tillsammans på Mezo och snackade massa skit, alltid lika uppskattat!:)
Sen kom lilla oskis och hämtade oss för han hade varit på bio, så han var snäll och körde oss hem , inte träffat honom på länge så de va skoj de med :)  Detta är ett otroligt lyckat lov alltså ! träffar bara massa folk jag gillar :) mums, härligt!

 Nu sitter jag här och skickar massa sms, calle och chrille har tråkigt, så dem vill göra något? nu ? jag är stentrött:P så ska snart sova, upp tidigt imorgon och klippa gräset och så :) duktig ska man vara! sen blir det till tågstationen och byta tågräls, härligt..


 Joanna, tack för du finns här nu <3, jag behöver verkligen dig i mitt liv, du är en bra anledning till att leva :)

ute och går,    bilder från när vi var ute och gick, ååååh min fina sööta joanna :)    joanna&jag <3

P.s , i'm still not over you. ..

 Tjoho!

Fick skriva om dagarna som gått idag :) hihi, de har varit skojsiga dagar, tack <3.....

  Idag så har jag putsat fönsterna här hemma, ska göra vid mig snart sen ska jag på kalas om ett tag sen kanske kvällsfika med joanna? eller annat myyys med någon/joanna:):)... hihi.       

         Inte mycket mer att säga om de , massa jobb nu hela veckan ut, pengar , gott!

jag

XOXO, 23

Måndag, save me..

Jahapp, Måndag, aldrig kul kan man tycka


Men dagen började med att jag smsade och väckte joannis :), hon körde hit och vi gick ut och gick i en timme :)!
  Sen hem och gjorde madde's special nr1 ! me like.. Sen kom Chrille&Calle och vi bestämde oss för att se hif med dem ;D!

 Så på kvällen blev det först grillning med mams<3,jojje och joanna! gotttt :D!
 Sen tog jag och joanna bussen till Väla, där killarna hämtade oss! så bar det av till Olympia ;D! De va inte så tråkigt som jag tänkt mig ;pmen kallt!.,..   Sen efter de skulle vi till Tim och basta&grilla men så blev de inte ;p så vi stack till Chrille och chillade:P dem somnade, men jag och joanna hade skoj!
 Måste också säga att bilturen till Chrille från Olympia=oslagbar!! haha ! chrille är kung, :) haha .. shit, de va skoj!

 Sen sussade min Joannis här <3

Söndag.

I söndags så blev de då först seket med malin, roligt ;p.. haha shit..

Sen blev det kalas hos Ängla! Sen bestämde jag mig för att mysa med Malin&Joanna :). så de kom hit och drack varm choklad och åt lite goda chips!:).. satt ute och snackade med filtar och mysljus hela kvällen :) sen körde Calle&Chrille förbi, så dem kom inom och sa hej :).. trevlig kväll, massa snack :D me like !

Chrille och Cakkan                   Malin              Joanna <3
Här sitter alla fyra och myser i lite filat :), dåliga bilder, från mobilen.. joanna har bilder i think :)

Vill känna din kropp emot min..

Hejhopp!

 Igår blev det väla, handlade present till Erics syster :)...
Sen blev det hem och äta god mat hemma :), sen körde Jasse   ; mig, Bengan och Bobby hem till Simon :D feeest.. blev väl ganska lyckat, inte för mig i början och så, men in i slutet var de skoj :).. Sen vid 12 eller 1 så bar det av till Morris, hrm? haha inga komentarer, jag stack till JesperJ istället :) där va Gallo,Otto och Grana också, trevligt :) blev lite dricka där med ;D sen kom jasse, så drog hon,jag och jeppe till Lindens och handlade mat, GOTT!  Sen hem , minns inte allt för mycket där på slutet av kvällen, men de var skoj :) sen blev de sängen , snacka tele och käka;D haha härligt.. 

lördag  detta hade jag då igår, de och mina nya ljusa skor+ ljus skinnjacka!  .

 Idag gick jag upp 0700 :( haha , var i hallen 0730, skulle sitta seket med malin, men vi hade roligt ;P så sliiiten jag var, spyfärdig hela tiden ..

 Nu ska jag göra vid mig, sen bär det av till Åstorp på kalas hos Ängla <3 :) hon fyller 3, eller 4? :) ajja..  ikväll vet jag inte vad som händer, de ser vi


 Xoxo, 23

el strip club..

 Tjoho!

 Hann aldrig lägga in bild igår, tänkte lägga in på mina nya jeans :)
Men igår blev det 21årsfest hos David ! härliigt.. =) Grattis Dave!



jeansen                jag              ,,,
Jeans från GinaT (399)    & såg här såg jag ut igår!

Har även ett lila öga? ser ut som jag blivit nitad ;) haha

 Ajja, får skriva mer senare :) nu så bär det av till Väla med Jasse&Eric, handla present till Emelie!
 Sen ikväll så blir det fest igen, denna gången inte i bjuv utan de blir i Ängelholm hos Simon med massa trevligt folk :), hoppas min michi hänger med också ! 

 Skriver senare :*

I will be coming back...

Hola

 Idag blev det skola, väldigt lugnt idag i skolan, jag och Josse fick sluta klockan ett :) ner till stan och testa massa kläder, me like! Sen fikade vi på Ebbas :) härligt! sen missade jag bussen såklart, så fick sitta ute och mysa i de fina vädret :) hihi.. riktigt fint väder, så var även tvungen att gå ut och gå när jag kom hem, tog med mig min hund, gick i en och en halv timme :) myyys! sen vid skolan ,(knappt en km från mig) så lägger han sig ner, bums! vägrar att gå!!, fick sitta där i en kvart och vänta på att han skulle orka :) haha så sööt!
snobben!                              Josse<3                         Jag,
Min bebis som vägrar gå :)       JossiePossie snygg på Ebbas.     & MaddePadde mindre snygg .. !

 
 Ikväll blev det ingen träning pga att min hund vägrade gå, så hann inte de idag, skönt.. Orkar heller inte städa huset ;/ vilket jag skulle idag... så de blir snart att laga mat, sen bara tv och sånt härligt ikväll:)  

Imorgon ska jag nog även inköpa mig ett par vita håliga jeans från Gina !

xoxo, 23

My love has two different faces..

                            <33
I miss my micha <3
Saknar att umgås med dig som innan babe....

     Inget är som förr, ibland är det bra, ibland dåligt, i detta fallet är det kasst..

Boy i swear, I got love for you, big love for you..   
My heart is in two different places,
 I got you in my life and I wanna do right,
but its hard to let it go- 
when my love has two different faces....
someone tell my what a girl should do...

When you lose the one you wanted..

Hejhopp!

  Idag blev det skola sen hem och äta glass:) sen gick jag ut och gick, träffade på cakkan med, snackade en jävla massa med honom, trevligt värre! Sen åkte jag och solade och nu är jag hemma, blir chill ikväll !

Vill bara säga att ÅÅÅÅÅH! jag är kär i Hugo! Linda borde inte få vara med honom, hon borde lämna sånna unga läckerbitar åt oss yngre, inte 35åringar :) hehe. jag är nog lite smått kär i honom, jaa!

<3     de finns bara ett litet uttryck:GRRRRR!        <33


                     de räcker gott för mig idag !  xoxo, 23
RSS 2.0