My angel..

Tjo..

 DÖÖ vilken dag, megastressad hela dagen, och nu är jag meeeegatrött, fyFAN! & vi ska upp om 5 timmar, gurre? nej.. Skola först idag, gjorde klart svenskan typ  !!! niiice, usch.. sen till Väla direkt, handlade morsdagpresent till mamma, sen hem, byta om och så, sen hem till Filly- snack om imorgn :) hehe, sen lite i ängelholm:), sen hem och stäääda fyfan! vad noga, jag dör! sen packa och duscha, och nu är jag hos Sofia! gusch, somnar snart !! haha , vi ska sussa nu så de e chill:)
 Spenderar helgen med att jobba på Sweden Rock !! tsm med Fia,Filly, fillys pappa&syrra, Marika, anna! ska nog bli skoj :).. heh e.. hemma igen på måndag ! kan inte skriva mycket nu , fia vill sussa..


XOXO :)

FINAAL:)

shoho!
nu sitter jag här och tittar Champeons l. finalen :D HEJA UNITEEEEEEEEED!! my lover boy:), i'm in love..
<333<3<3 Rolando <3Wickman<3<3

haha nej men allvar, var i skolan idag, Andreas kom och var modell för mig :) klippte honom, och det blev bra, taaack Andreas för du ställde upp!

 Sitter här och grubblar över hur jag ska göra i helgen & nästa! ska liksom upp till SWEDEN ROCK:D haha hatar rock ? men ska jobba såfall denna helgen, sen upp, backstage-pass , festa, grilla & ha skoj nästa helgen :D! haha med Filly,Sarah, Sofia<3, och några till ? minns ej :) men fyfan vad nice? igentligen ? ..  meen, såfall åker vi nu på fredag morgon kl 0600, då jag missar egen hårvård, men de får man väll ta! sen kommer vi hem 12 på förmiddagen på måndag, och då missar jag vårat klipprov :S så måste liksom fråga om jag kan flytta det till onsdag istället, sen åker vi då upp nästa torsdag också på morgonen, och då missar jag After Work med Göran&Lina.J, :( meeeeen , vi åker hem tidigt på Lördagen, så vi hinner hem till Cullins 18årsfest :D:D paaarty igen ;) så nice! ser verkligen fram emot de.. Får egentligen lite ångest över om jag åker upp för känns som om jag hoppar över/missar mycket, jobb och plugg och så, men sen tänker jag alltid så : jag lever bara EN gång, & det känns ju inte som att detta kommer hända mig fler gånger i livet? inget jag kommer på sådär bara; ooh, sweden rock hade varit skoj? neejnej! men med dem brudarna, haha , då kan det inte bli mer än skoj :).. haha ! shit, SÅ NICE!

 Nej  nu ska jag försvinna bort mot Bennys & hämta min kycklingsallad, sen fortsätta att se på finalen, hejja min baby <3.. :) hihi, LOVE!
 Imorgon blir det skola, fix, städa huset, PACKA TILL SWEDEN ROOOCK JOBB;P. hihi! sen hem till fia och sova där maby ? .. :) hehe (eget påhitt)  

skriver mer sen, är liksom helt inne på bloggandet nu ! pussspussss
dagens låt blir ju helt klart en som fastnat på huvudet sen Hif , " Fyyfan vad bra det gååår, Henke stannar i ännu ett ååår!" haha :)

<3

Det tog lång tid att förstå
allt du visar mig
det tog tid att våga lämna
min trygga ensamhet
Så lång tid att ta till mig
kraven från en vän
det tog tid för mig att inse
att du och jag är en

Jag faller ner på knä
och ber en stilla bön
Ber om att din kärlek
ska få leva
och aldrig nånsin dö
faller ner på knä

Faller för mig själv
faller ner på knä
ingen får se på
faller ner på knä
Ber om att den styrka du planterat
ska vara i tusen år

i gotta find you ..

ååh, nu är jag trött i huvudet , vet inte hur många gånger jag gjort om bloggen, & jag är inte nöjd nu heller, håller på att tänka för fullt! men nu får jag nog vila lite :)

 Igår vad det skola ifl, jävligt chill! sen hängde micha med mig hem, sen drog vi till HIF;), soooft! så gött det var igår alltså, gött att dem vann också! :).. wihow! "hääälsa bois från oss... lalala"..

 idag blev det i alla fall praktik sen hemma vid halv 3, bara suttit här:o två & en halvtimme! jäävlar, inte likt mig nu för tiden, satt alltid här innan, men shiit.. haha ajja, ska äta nu tänkte jag .. ikväll blir det väl film & chillmys eller nnågot :);):).. ska nog gymma nu med? hihi, tjuckis..

 Ajja, slut i huvudet så ! xoxo

come in to me...

jahapp..

 Helgen som har gått har sett ut fööljande ;
 
 Torsdag ; jobbade med micha! sen hem, käk och så sen  åkte jag hem till therese, där det var lite tjejer, drack & spelade spel och så;P pallar inte skriva allt men det var skoj , allt står på Fias blogg..
Fredag; massa ärenden på dagen, sen blev det bowling &tacos på kvällen, mamma vann, men jag kom tvåa ifl ;D hehe ..Sen spelade spel @paulssons efter de, skoj som faan haha !
Lördag : gjorde vid på rummet, var hos hedda, handlade med mamma och så. sen  åkte hem till micha på kvällen i alla fall :D haha, lyckad kväll? njäe, haha inte jätte kanske direkt! haha shit.. inga komentarer, sen skaffade jag mig 4 respolare på vägen till sverige igen ;D haha .. roliga, :P. ja, sen mat såklart sen hem !
Söndag: JOBB mellan 11-15, dödstrött efter att fått springa i uppförsbacke till bussen, nog svettig haha ! illa som fan .. jaja, snart till ängelholm & lämna filmerna, måste, blää.... sen chill heela dagen, skola imorogn , me like!



 ALLT , xoxo

It's on, sooo oon!

nej nu så har jag och Pixbo bestämt oss, -5kg innan sommaren!

Såå pixbo(mattepatte), now it's on ;)
 Svik mig inte !
Fia&Jag <3

lover, oh lover

tjolitho!

 Sitter på praktiken nu, började här kl 11 idag eftersom vi hade nationella del 2 i matte A idag. Provet gick väl sådär, inte direkt svårt men kändes som att jag stressade mig igenom provet  för att Göran ville att jag skulle vara här kl 11, för han skulle iväg och fixa med sin lägenhet då, men neej han drog NU, tjugo i ett! så hade inte behövt stressa, men ja, det gick nog ganska bra ändå,svarade påalla frågor så,  ja,  vi hoppas i alla fall! .. har ifl nyss käkat lite från Nisses ;) hehe gotti!
                                               <33
 I alla fall, igår blev det skola trots huvudverken&förkylningen!=/, fick stanna HELA skoldagen, för var tvungen att klippa igen på elevtiden!.. Sen hängde michi med mig hem, chillade & gjorde burgare! sen bar det av till HIF;), tog lite tid med biljetterna, men ja man ska inte klaga:D hehe .. sjöng lite och hejjade, men vad fan hjälpte det? inte mycket! men nu sitter man här och kan inte sluta nynna på ramsorna;P.. ajja, sen bar det av hemåt för min del, och micha hem till sig!

 Ikväll vet jag inte vad som händer, kan ju inte träna för är sjukis! tråkigt värre, inte tränat på lääänge, men kanske kan hänga ett tag på friskis i alla fall ;) hehe.. får se om min gympoolare vill med :) hehe.. ajja, annar´s blir det bara film&chill kanske!

 Nej nu skajag läsa bloggar,

CIAO

takes time..

 usch, så sjuk jag känner mig! riktigt illa..
i alla fall, igår låg jag hemma till ca halv 10 ? sen smsar Andreas och Rille och dem mig och vill att jag kommer hem till Rille på fest :).. haha , så kom dit vid elva! Väl när jag kom till ängelholm träffade jag först Carro&Eve, pratade lite med dem :) sen gick jag hem till Rille, alla hade dratt utom Rille,Andreas,Emil.O & Anders :) hehe, men vi hade skoj ;) drack lite och tittade melodifestivalen? som jag hatar? haha .. jaja, sen kom tina&my, sen drog dem ut vid ett, tog taxi till bahnhof, men jag bestämde mig för att hoppa av vid torget och tog bussen till Chrille :) va ett tag med honom&Calle <3 :)! saknaat dem :D! sen vid 3 tiden kom Oskar.L&Eric och hämtade mig, hem och deckade direkt..
bahnhof
Mamma väckte mig kvart över tio? fattade inget, men JO jag skulle ju till loppisen vafan ! :(:P skulle stå med Filly, men hon kom aldrig? så fick stå där själv, segt, men jag gjorde bra affärer fan ;) haha, hjälpte till bra! sålde fett mycket på två timmar så ja.. duktig ja är för klubben ;) haha ..    Nu sitter jag här, Eric,Max&Oskar är ute och kör oskars nya bil, pallade inte hänga med, känner mig sjuk och bakis, nice -not!  Ikväll blir det bara god mat och chill framför tv'n! soft..

 Sho breeh, tack för igår boys!

varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till..

jahapp,

 Idag blev det jobb, 2 timmar? inte EN kund, där var, svär 3 pers på hela gröningen! haha helt sick, kallt med.. så drog hem, drog till gymmet, och nu är jag hemma.. Vi har fått en kiiiseunge:), en liten svart, han heter Mokie (jojje som valde namn.. hrm?:P) haha jaja, han blev bara avsläppt från en bil :(, vid loppisen i varalöv, så frågade dem mamma om hon kunde ta den, & djurvän som hon är så är det väl klart <3 liiten är den, så smal och spinkig :(.. stackars min lilla miise <3 :)..
 Ikväll skulle jag ju ha festat med Talle och dem ? men vetkar inte bli så, + känner mig fett sjuk :S.. så får se om jag sticker till Möller snart, tjejerna ska dit så :) mysigt!

 Jaja, får se.. nu ska jag mysa med katten ..

 XOXO

maah boo...

hellu..

 Idag har jag varit hemma, SKÖNT!:) hehe, gjort vid i trädgården (snällt!)+ solat på köpet då ju. :)

Igår var jag och gymmade med Joanna, feetnice!;p


Idag så jaa... micha kommer hit sen :), men det tar ju lite tid för Robin&didi är där och ska käka nu, sen ska hon ju ta sig hela väägen till STRÖVELS:) mihi.. men ifl hon kommer <3 och det är jag glad över! Ska ringa fia nu tänkte jag , tvinga hit henne kanske? för hon ska också va med oss ikväll ;D men hon kan gott komma nu , för jag har TRÅKIGT! och alla, då menar jag alla, ska ju förfaaasen till Bahnhof ikväll ;P ork, typ skitmånga, så känns inte som jag kommer in idag dock att dem alltid går på att jag är 20, moha.. jaja, men inte idag, + micha&fia kommer inte in, och då är det inget skojsigt :)...Så vi får hitta på något annat skoj, men det ska  vi nog kunna fixa :)..    Jajaj, imorgn blir det nog fest med några brudar+ med Telle och hans polare? hoppas på de i alla fall ;).. kan bli jävligt bra alltså, daansa :D juppjupp!

 Nej nu ska jag lura hit sofia :) ha de bra!
(lite bilder, hade bara lust att lägga in lite <3 :) )
madde           jag&jasse        bahnhof 
jag
II. Jag&syster innan årsfest
III. Filip,Emma, Jag&Oskar på bahnhof efter lagfest eller något :)
XOXO

ååh...

sho..

 Igår blev det lite härlig myskväll med film och så, behövdes verkligen, så det uppskattades :)..
Sen skola idag, nationella i matte - gick nog jävligt bra! .. Sen nu har jag nyss duschat och så, har varit i Halmstad för ett tag sen, tandläkaren, så snart är mina tänder redan klara :D:D så jävla nice! Bara plugg&chill ikväll, nice..

 GAH! jag stör mig så mycket på dig, du tar allt från mig just nu .. stanna där du "hör hemma", håll dig till ditt och lämna alla oss utanför, förhelvete, så jävla pinsam, du bara skämmer ut dig själv HELA tiden!

är otroligt sur just nu .. så blev bara detta korta, GE MIG HELG !

Allt jag gör, allt är fel..

Dear me, i'm writing this song
To let you know how much i hate
How you let him slip away
Dear me, you just don't know
How much it pisses me off every day
That you were too afraid
To tell him you wish
That he would stay<3
You make me sick
With all the things
That you never said

If anyone knows how to get
The best of me, it's you
You're my best friend
And your my worst enemy
It's true

Dear me, maybe if you didn't try
To pretend you're so tough
You could just call him up
Don't think, that i don't see
Through the mask
You wear for everyone
Cuz it's not who you really are

If anyone knows how to get
The best of me, it's you
Why do you always
Mess up everything, you do

Sometimes i look in the mirror
And i don't recognize
The person that you've become
The person that's deep inside
                                                 <3
You're my best friend
And your mind was dead to me
It's true, oh it's true

I cant live, with or without you..

Det blev visst inte ett inlägg, men lägger in bilder när jag har tid, sitter på Praktiken nu.. Göran har lunch, så "passar" salongen ;p hehe .. soft, har precis klippt&slingat Kerstin, så ska hem om en timme! nicenice..
 Idag vet jag inte vad som händer fakstisk? Gymmet idag med kanske? hängt där en del nu för tiden ;) duktig som man är, man måste ju bli fin till sommaren ju !




   Svartsjuka beror på att man inte kan lita på en person..
Osäkerhet beror på svartsjuka..jag och amandav   -osäker, vet inte vad jag ska göra.. j

Jag klarar inte av att du ljugit som du gjort, jag är orolig att du ska fortsätta, därför har jag blivit svartsjuk, jag vet inte om jag klarar detta..<3



Du är alltid steget före mig, alltid ett kast framför,

..som jag är där för dig.

 Tjolahopp..
 Har inte skrivit på ett tag, minns inte vad jag har gjort heller så ;):)..

 Idag har de bara varit mysdag, vaknade 0800? satte mig vid datorn, haha.. jaja, sen gick jag och la mig ett tag till dock. Sen har det bara varit Väla och andra affärer hela dagen :).. fint väder med, greate!   Handlade en finfin klänning från Gina (bild kommer senare).. 


 Snart bär det av hem till Johanna&Simon, Simon har fyllt år så blir mys&grillning :). härligt!

 Skola imorgon igen, inte bra! för ligger efter som fan i klippningen och sen hoppade jag över provet i onsdags. oupsi..

 jaja, kommer som sagt ett inlägg senare med lite foton :)

 XOXO, 23

Du sa att du alltid skulle finnas till hands, men det var en lögn..

Jahapp, idag var man uppe i tid och allt trots att jag inte började fören halv 1 :).. Gick upp klockan åtta faktiskt, bort till Mindy och handlade bullar till mig,adam och jasse :) snäll som jag är! men dem ville inte gå upp :(, kunde inte somna om, så chillade vid tv'n..
 Sen kvart i tolv drog jag&jasse till ängelholm och pratade med tatueraren, jasses tatoo skulle först läka sen kunde vi komma till baka, runt 1juni :), så hinner tänka igenom min tatuering med! :) längtar, så nice känsla!

 Efter de, åkte vi och hämtade Sofia, gjorde frisyr på henne i skolan, sen drog hon&jag till McD och käkade ;), sen hem.. chillat hela dagen, städat, och gjort lite stuffs :), skulle se hockeyn med Malm och några, men tydligen inte, så blir hemmakväll ( som jag faktiskt vill idag? tro de eller ej :) ), med familjen och min lilla Hedda som är här :), så söt .. just nu ser vi Lejon Kungen med henne och måste säga att nu när man är äldre är fan filmen extremt rolig och bra citat :D loove it, och med Hedda så blir den bara roligare! haha :) typ när Simbas pappa kommer från himlen som "moln" så hon bara :|:|:| HOPPA!hoppa neee! hahah , så söt.. 

 Ifl, snart blir det hockey, Sverige-Canada! häärligt :D heja sverige!!!! :D:D!!! sen blir det bara lugnt ikväll, imorgonbitti ska jag ut och gå med mamma,hedda och hobbe :) mys...sen vet jag inte vad som händer ! 

 
  Förvirrad, förlorad&förstörd...  
jag       <3     <333

Come Dio me ha creato

ååh så skönt att jag inte haft någon seriös skoldag på hela veckan :) !

 Igår så var jag ledig hela dagen i alla fall :), jasse tatuerade sig , hahahaha! inga kommentarer på de , men ja, de va de roligaste detta året i alla fall :') haha.. jag bokade också tid till nästa torsdag, men ska avboka de, för hon är så saaataans dyr, så ska åka till Danne idag och fixa ;). gött som fan !
 Sen när jag varit hos Danne så ska jag och Jasse hämta Sofia på hennes skola, sen dra till våran skola för hon ska vara min långhårs-modell, långhårsuppsättning om jag inte har fel ;D? haha .. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas på fest ! ;)


 Har några förslag på tatueringar, jävligt jobbigt faktiskt!
Förslagen:
- Come me ha creato   ( på handleden)
- ett fint M och kanske en stjärna brevid eller 23 (i nacken)
- en fjärlig/ödla (på skuldran eller rumpan)


Ja, de e jobbigt, men jag har nog tid på mig att tänka så :) hehe

H O P E

Hellohop!

 Inte skrivit på grymt längre, orkar inte berätta jättemycket, så tar mest bara om valborg,igår och idag ;) hehe..

Valborg spenderade jag med Joannis, vid stack till Rasmus som hade fyllt år, och där var massa treevligt folk :) alltid lika roliga, sen blev det ängelholm!
 Igår så var det ju HIF-MFF, fett gött hif (Y)! nööjd.. sen spelade min pojkvän match :) han är så duktig min Ronaldo <3, 3-1 om jag inte minns fel? och my boy gjorde 2 mål :) duktig kille <33 , i'm in love ;)
<3                                                     <333
 Idag så , ja, det blev bild i morse i typ en halvtimme ?olönt!, sen nu har vi data, ingen lärare, inget jobb då alltså.. Sen har vi idrott, simning, glömt kläder, OPS! så blir chill med Micha, sen har vi prov i frisör, iiiinte bra för har inte pluggat alls! ajaj.. jaja får se hur det går..

 Jag och syster har bestämt oss för att tatuera oss igen, andra tatoon, me like! har inte riktigt bestämt mig än, har lite förslag, så får se, ska runt till olika tatuerare och se lite idag !

Jaja, i'm off!  

 Xoxo, RONALDO<3
RSS 2.0