Hååkan..

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll..

Vem kysste Elin
bakom ryggen på Marie
Var det den store poeten
som hon var förälskad i?
Fanns det en plats
i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort
för jag undrar så

Och jag undrar vad som händer
i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött
och alla flickor har gått hem
Och du va sötade än dom
men jag slängde bort dig igen
jag slängde bort nån slags vän

Det va så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något, hoppats på någooot


Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt

dagens drog, ; Håkan & Kings of Leon

<3

Förväl vår fina ängel..

Vi ses igen, min vän... <3

varför..

Vill just nu bara gömma mig från verkligheten, för ska jag vara ärlig så är det de ända jag är rädd för just nu ..



 Varför måste personer försvinna utan förvarning,
varför kan man inte påverka de man vill kunna ändra,
varför kan man inte bara få behålla alla dem man vill ha kvar,
varför kan man inte få bestämma över allt som ska ske...
ingen bad om detta, ingen ville detta, så varför ska något sånt här hända... J<3


     

  För rädd för att möta allt som är framför mig,
jag brukar aldrig frukta något, men nu är jag svagare än någonsin,
allt jag behöver är styrka, & efter denna helgen trodde jag jag skulle få det,
istället förlorade jag den lilla styrka som fanns kvar där långt inne,
jag ger upp, jag slutar kämpa, backar från verkligheten och lever vidare, i min egna värld..

pics

lite bilder från helgen, orkade inte lägga upp allt för många, finns många fler på min FB!.. så , men lägger kanske in fler senare, orkar inte nu ..

 imorgon blir det ullared med mamma&Jasse, sen blir det träning på kvällen...

oskarfolkjfjag&benganhos oskiiisJag&Fia på rix

you change you mind, over and over again, I cant stand it, but I can't let it go...

Söndag

Idag skulle jag jobbat, men så blev det ej :) så får se vad det blir av denna dagen, troligtvis blir det in till Ängelholm och träna&sola kanske? .. vet ej :)

Lördag!

puuh.. nog sliten var denna morgonen! var i och för sig hemma rätt så tidigt faktiskt? ca halv 4?..

 I alla fall blev det upp och duscha. sen chilla livet tills kvällen, då det blev jobb 1900.. bussen gick ej så min snälla mamma fick köra ;p..
 Jobbade, lyssnade på fett go musik och stod och dansade, träffade massa trevligt folk man kände.. sen stängde vi lite tidigare :) vid 23-24 någon gång? .. så jag gick faktiskt in ( sliten, i korta och jeans och converse) till Club Harmony, träffade jättemycket trevligt folk.. satt först där uppe, blåste som tusan, men Jesper&Grana ville lyssna på Moneybrother, såsatt där och snackade och drack lite.. sen gick vi ner till Gallo,Lollo och Timsiii.. satt där ett tag, sen drog dem vidare, så jag och Adam gick ner och ägde dansgolvet, haha ! lilla adam, helt borta på ett dansgolv :) haha ... dansade med honom , ted.m och några andra ett tag, sen var jag tvungen att gå, de va mest bara ett snabbt besök, sen åkte jag hem och sov :)
 Skittrevlig kväll faktiskt, trotts jobbet!

Fredag

F R E D A G

dagen började med att upp och duscha, allmänt sliten var jag med, och helt yr denna dagen! haha .. fick reda på lite goa besked med ;) nice!..
 Sen blev det att välja kläder sen dra mig hemåt Henriksson! skulle göra vid Sarahs hår, hon,Jag,Blegel och Blegels kusin Mathilda skulle till Oskar på förfest innan hbg!.. kom dit, gjorde vid hennes hår, sen började det ösregna och blixtra, sicksuck... Sen hade sofia inget bättre för sig :D så jag tvingade med henne , för det var längesen vi festade, men när vi väl gör det blir det maxat kul ;).. Så det blev hem till Oskar efter ombyten och väntat på regnet.. där var en massa folk från Blekinge eller var dem e från? ;) hehe.. festade gärnet där tills vi tog bussen halv 9.. bussen blev det allsån, sick trång på bussen, jag och bengan fick trycka in oss där man har tidningarna, otroligt trång haha!.. Sen när vi var framme drog Jag,Fia och Per till Joddla, handlade god dricka sen stod vi och sjhöng ett tag..

 Sen träffade jag och Fia på Jeppe&Pierre, stod och snackade och tog allmänt "roliga" bilder på min vackra räls som alltid är kvällens höjdpunkt när det gäller foton! sen stack typ vi hem till Oskar igen ;p..

 Orkar inte skriva mer om denna dagen, men häääär kommer foton sen;)& tack för denna kvällen, sick rolig!

Torsdag

Torsdag, då blev det först jobb med micha, mest dans och sjunga till alla artister som övade inför kvällen och bära en masa läsk heeelt okej ;), sen blev det att vara med Sofia&Frida, vi drog till Helsingborgsfestivalen för att titta på Rix Fm, men det regnade söööönder, så vi åkte hem igen ;D haha.. löööönt! sen blev det donken på kvällen sen hem och sova ;)..

 Bilder kommer! Fia&Frida är inte dem snabbaste, och jag är mer... hrm, sabbare, sabbat kameror så det räcker så..

This sex is on fire!

Precis ätit, gott.. chill ett tag nu , sen drar jag till Sofia, frida kommer nog också, så blir det PB och sen Harpers Iland, nog härligt, !

 
Något jag tjatade om hela tiden när jag övningskörde idag var väl BMW x6, är den snygg eller är den ! den hade passat mig SÅ FINT och min framtida familj ;P ..hehe..
x6BMW X6

& detta blir väl dagens kärlek, med tanke på att jag inte sett detta avsnittet som kommer på tv :)
Pb<3

will the rain ever stop falling?..

usch som det regnat hela dagen idag !! nu bara öser det ner, kan inte äns förklara hur mycket, helt sick ju..

 idag har jag bara varit hemma, chillat, myst i min ensamhet.. min bebis är på "dagis" som vanligt.. saknat honom, men orkar inte gå och hämta honom i detta otroligt fula vädret! nejnej.. går inte..

 Skulle cykla till skogen springa rundan  idag, men blir nog inte så pga allt regn, tyvärr, för är rätt sugen på träning & med tanke på att det inte är någon träning denna veckan såå.. men idag har man en riktigt bra ursäkt för ingen träning & allmän skön myskväll :).. Prison Break ikväll och så ju så :)..myyskväll hos fia kanske? brukar bli så på måndagar..

 imorgon är det jobb.. wihow, mooooney!..

 men nej, back to Top Model och min myslugnadag!..

  Dagens låtar är helt klart;  Claude Kelly- Dear me.. och "this is me feat gotta find you".. sjungit dem hela dagen, hehe..

this is me..

oj inte skrivit på ett tag.. men ifl, helgen har varit BRA!

 Fredag; familjen Andersson kom och hämtade mig vid 10, vi drog till Klitter, jävla baggar!! dem var på mig hela tiden, bara mig fan.. så jag och Thess flyttade oss till Havsbaden;), men det hjälpte inte mitt hopplösa fall! så vi flyttade tillbaka, åt lite och så.. massa moln= stan och handla! sen hem och göra vid sig. Sen blev det Sexparty hos Henriksson, skojsigt.. sen festade vi där, sen till stan, jag,thess&Fia drog till Gusten på fest, senvar vi hungriga så vi gick liksom till stan? döda mig så långt, och jag stukade nästan foten på kullerstenen, men de rättade jag till snabbare än fan ;) haha.. käk sen hem!

  Lördag: jobb kl 11 trots allt regn, sög håårt.. sen hem och städa lite, sen fick jag fint besök från Gbg:), Mathias(pixbo) hittade ner till lilla Strövels ;D haha, nog nice.. vi krängde tacos sen "tjötade" vi bara och glodde film, sen var han tvungen att dra efter ett tag, lång väg hem.. vi var inom Sofie också och hämtade klääder:):).. hehe.. nice som fna, nöjd! Sen hem och chilla med min mamma, en lördag ;) hur härligt som helst!

 Söndag: sitter här och lyssnar musik på jojjes högtalare som jag snodde för dem inte e hemma, dunk!.. Ska ut och käka klockan 5 med familjen för jasse ska jobba på sin födelsedag, så fick ta det idag :), härligt!!.. sen vet ej vad osm händer, vädret vill nog ha mig hemma eller på myskväll, jappjapp!
 
 Inga bilder tyvärr, fia har fotat, men vi alla vet hur snabb hon e  :) haha.. sho breeee

<3.

When I'm with you, everything feels so illegaly -good,
and when you're not around I can't get my mind of you..m

om himlen finns är jag förloooraad...

inte hunnit skriva dem senaste dagarna, i onsdags så jobbade jag, 11-16 sen hem &packa, stack till fia så vi åkte till träningen , sen duschade vi där, sen hämtade Eva oss (mig,thess&fia) och det tog lite tid innan vi kom iväg pga tekniska problem;) hah...Sen drog vi och köpte pizza&gottgott, det förtjänade vi !! :)Sen stack vi till Sabbe där Möller och Sabbe också var, chillade och tittade Twiligt, sen drog jag vid halv tolv, blev även Harpers Iland,, oooh :)...  / <3

Torsdag så blev det jobb 11-16, ganska glad att jag åkte hem och sov, hade aldrig kommit uppp annars;P.. ifl, så blev det jobb, sen hemma tjugo i fem, kl fem blev det avfärd till Ängelholm för att hämta ut biljetter till Harry Potter & halvblods prinsen :D:D!!! det är verkligen , DEN bäääästa harry potter ever, så sjukt bra var den..... Sen käk och så efter de..


 Nu sitter jag här i köket och äter flingor, blir Playan med Thess nu :), steeka lite, sen hem och fixa sig så blir det Sexparty hos Sarah ikväll och sen utgång.. så hejsvej :)..   

 3veckor till Båstad, men 7 veckor till Egypten :D

jag plockar upp dig när du är nere..

puh vilken lång dag detta känns som...

 Igår var jag hos Sofia på kvällen, flätade hela hennes hår :p haha , i massa mindre fläter, skojsigt.. sen så såg vi på Prison Break <3 mitt kära älskade Prison Break <3.. sen tittade vi lite beck tills Harpers Iland började, alltid lika läskigt och bra :D! me like... sen hem och titta Johan Glans - world tour of skåne ;), is the shit, haha så rolig!.. Sen somnade jag fint..

 Imorse gick jag upp halv 11, jasse stod och skrek att jag måste gå upp, för jag skulle med till hennes jäkla häst:O.. halv 11? . USCH.. men vi kom dit, fixade till hästarna, tog transporten ner till Ridhuset i Åstorp och hoppade, haha, dresyr-hästar ska INTE hoppa , mohaha:).. och när jag var där så åååh, jag saknade min fina Hajen som tusan :(:).. men hatade allt det andra där inne, lukten och allt sånt, men saknade min haaj =).. <3 
haaj (L)      hajen<3
 Ifl så åkte vi hem sen, jag fixade mig och sen bar det av till Båstad, tittade massa möbler, och jag är helt kär i det mesta! så fiint.. sen handlade jag även et We linne :) rutigt, fint!.. sen bar det av hemmåt efter några timmar i Båstad, hem direkt och byta om snabbt, sen ut och gå 40 min med stavar med Sarah&Fia :D. hehe, sen bara käkat, ska kanske in till ängelholm snart, but i dont know yet.. ;) we'll se..

 Nej nu ska jag dra, blir nattbad med Sahaaaraah och Sofaaja ikväll, nice as hell ;) so long suckers.

I'll do anything..

jahapp, sliten dag , jadå..

 Blev inget jobb, dem hade stäng på Gröningen så, fast det är sjuuukt fint väder och varit sen kl 2 ? men jaja =).. jag kan träna i alla fall :D så ska snart upp och packa lite så man har de gjort liksom.. Det jag har gjort idag är väl att legat framför tv'n och segat, tittat High School Musical 1 =) hehe, och tittat massa roliga klipp på Johan Glans,Özz Nujen och Shan Atci ;P hehe.. roliga killar.. sSEn har jag varit på Familia en snabb runda =), handlade två par skor, ett par vanliga vita tygskor, och ett par höga svarta =).. skulle lägga in bild på dem, men dem fanns inte på hemsidan så !..

 Fick även precis reda på att det inte blir någon fest med FBC på lördag, riktigt slitet, ajja.. får la hitta på något annat skoj helt enkelt! nu ska jag packa, sho bree..

don't know what to do ..

.... but it if let you go, I will never know; what my life would be- holding you close to me, will I ever see , you smiling back to me? ohyeah, how wil I know, if I let you go? ....


   Lyssnar sönder Westlife, mysiga låtar, nu ska jag nog titta roliga klipp på youtubeennnn och susselura lite, kanske jobb imorgon, slapp ju idag så.. :):) annars blir det träning imorgon..
.
    

     sometime, I'm thinking of taking the easy way out.. 

    

Flying without wings. <3

faller ner på knä, & ber en stilla bön..

gottenmargen.. nej jag kan inte tyska, men de påminner om Sabbe;D

 Igår var en hellyckad dag ;D.. började som sagt med att åka till Ängelholmssommarfest på dagen med Hedda & titta på pippi och så.. sen åkte jag hem, bytade om och käkade och så, sen gick jag hem till Henrikssons, så drog vi tillbaka til festen, tittade Volleyn, som EVS vann såklart;P hehe.. så åkte vi tillbaka efter någon timme, hem till henriksson igen,bytade om, igen, haha sen tillbaka IGEN... så blev det att dans och sång som fan på torget, alltid skoj att sjunga, helst när han som sjöng var så sjukt jävla snygg !! haha =)... grr...    Sen så drog jag och Fia upp till Jeppe där det var lite folk, drack, pratade, sjöng och skrattade haha ;).. Sen efter ett tag där så skulle dem till bahnhof, och då var det mot efterfest hos Josse&Thilda, för jävla rolig josse alltså ;p haha... shit, ajja, sen vid 3 tiden så blev det att gå mot bilen, så skulle vi köra två stycken till Munka, så blir vi stoppade av polisen, sarah blev skraaay haha :D.. och mitt bälte funkade inte, och sofia hade tagit mitt "knäppe" haha, rikigt illa, så satt där och höll i bältet och såd osyldig ut, haha... riktigt skoj faktiskt ;).. sen körde vi hem, sofia&sarah släppte av mig, in i sängen och somnade direkt! sköönt..

  vaknade eller gick upp vid ETT idag :S inte min grej alltså, riktigt illa...gillar inte de, men så ringde jag jobb och klagade på vädret(A), så slapp jobba:D wihow, haha överlycklig..så ska kanske vara med Fiia=), eller in och sola och ta utmina pengar från skolan... har iallafall städat nu , duktig som man är, mamma&Jojje ska dra till ekeby sen, och jasse vet jag inte var hon e, så skönt att ha huset själv=) hehe... så får se... nu ska jag glo alla bloggar. .


,
Jesse McCartney- How do you sleep..

nothing will ever be the same.

Puh, vilken dag, jag är TRÖTT! ..

 Vi har varit i Ängelhom hela dagen med Hedda, lyssnar på Sagostund med Pippi, ätit, och tittat på Talangjakten i Ängelholm.. myyysigt=).. hehe.. orkar inte skriva så jättemycket om det, ska snart in där igen, om några timmar, ska in med Sofia och Sarah och titta på Volleyn när FBC ska möta dem ;D.. jaa.. jag lägger nog bara in bilder alltså,
choo...

  <#Hedda&Jag tittar talangjakten !
myyser<3plockar blommorPlockar blommor,tvingar mig att äta dem&Myyser.
sagostundHedda sitter och lyssnar på Pippi och traggar sönder dem andra ungarna ;)Hedda<3hedda i bussenPå bussen, där Hedda tyckte det var som roligast!

"vi är bästa vänner, & vi bor i mini-land"

lalala.. sjung och haft skoj hela kvällen med familj och vänner, äkta Freedagsmys ;) hehe.. Glömde även skriva att igår vill jag bara ha sagt Grattiiis till min kära vän Oskiis som blev 21 :D och Grattis  till Pixbo som fick körkortet igår:)!!

 Idag var skoj och mysigt.. imorgon så blir det mer bus med Hedda innan hon åker hem på kvällen, vi ska till Ängelholm på dagen, titta Pippi sen stannar jag och är med Fia, glor "Ängelholm gots talent" och Volleyn ;D kan bli skoj som fan faktiskt haha.. så fikar vi och så i stan med, skoj..
 Ja; lite biler på hedda & mig från idag ;) hehe.. även roliga filmer på mig och buusen, men dem lägger jag kaaanske in på fb!! puss

<3Hedda innan gästerna kom <3
,.Jag, närbild och helbild ..
<3<3Jag och Hedda myser i soffan, mätta och glada! min favoriitunge! så söööt!

I gotta find you

hallihallåå...
 Igår blev det till att hämta Hedda i Ekeby =), sen hem och sen direkt till jobb.. sen när jag kom hem blev  det att hyra film på Bogarts . "Camp Rock" hehe, me like:D:D!! <33 sen sussa sött

 Idag så vaknade jag vid halv nio utan Hedda =) haha.. sen åkte vi hem till Micha&Annelie i Dk , fikade och sen gick på stan och tittade kläder.. Mysigt värre med den lilla tjejen alltså! =).. sen blev det familia och så, sen nu så ska vi ner och laga mat, ska ha gäster om en timme typ, .. Så kanske borde göra vid mig med ? japp.. Skulle preciiiis boka camping, ringer campingen och ja vad händer då ? jooo, man måste vara medläm i Caravan Club, döööö... så kunde inte boka? nice, tur att dem hade många platser, så ska ringa dem på måndag direkt .. sen boka campingen, men tanke på att jag fixat husbil nu så :D .. nej laga mat och göra vid sig.. pusspussssss

<3på båten
Busungen på båten !"stooa stoooa bååten"

I can't keep on fighting when I know; there's nothing to win..

nu har jag precis kommit hem från fiialottaHenriksson.. & har lite tråkigt, så tänkte lägga upp lite bilder från när jag hade kalas hemma, ser mest ut som ett barnkalas, med tanke på att jag fotade och det blev bara på alla mina små söööötingar i släkten <3:D:D

här är dem i alla fall:
<33333 
Jag&Hedda <3, jag ser förjävla sliten ut ;) haha vilket jag är efter lek&bus!
<3
<3
heddis
Heddis<3
snuttefis
Snutte myser!
,,
Ängla var väl på bron hela dagen:) haha
..
Jag och Syster kramas i köket, haha, snygg bild på jasse, hon kommer döda mig :)
haha
Jassii, ser måttligt road ut!

Liv
Liv!:)

max
Max leker med träningsmaskinen!;)
hedda<3
Hedda busunge!
snutte
Snutte tröttis

as long as I'm your girl..

Sitter och tittar "What a girl wants".. OLIVER JAMES <3 guuud gee mig, så söööt och sjunger så sjukt fint =)!   OCH DANNY IGÅR? i båstad, jag tänkte gå fram och pussa på min man, men då hade väl alla blivit avis .. ååååååh.. =).

 nej usch, jag ska väl börja skriva lite här inne igen, men så tråkigt utan bilder & jag hittar inte sladden till min mobil, men de kommer, de kommer... nej tillbaka till min Oliver <3




  " Varför försöker du passa in, när du är gjord för att sticka ut?" <3

O F F F F

. här händer det inte mycket vill jag lova! orkar inte lägga upp något inlägg och gör då inte de heller.. jobbar bara, är med polare eller tränar, lever livet helt enkelt!!  usch ja, så inga större förväntningar på denna bloggen icke!.. men nu är man i alla fall året närmare 18, taack guud!!!... nej sova va de va? imorgon är det jobb sen båååååååstad ! chihoow! hajhaj

m
RSS 2.0